Thursday 3 May 2012

26. Daylight love


            26. Daylight love
           
            Auzeam pasi pe langa camera lui Zayn, dar eram prea somnoroasa sa ascult daca se pregatea cineva sa intre in intauntru. Patul nu era foarte mare, dar am reusit sa incapem cumva si intr-un fel. Cred ca faptul ca eram foarte tare apropiati, a ajutat. Un bocanit in usa s-a facut auzit urmat apoi de vocea lui Doniya. Se parea ca trebuia sa ne trezim, din moment ce Trisha pregatea micul dejun.
            Zayn: For Gods sake, cat e ceasul?
            M-am intins, iar el a cascat in timp ce se uita la ceasul de la telefon. Familia Malik se punea in priza de la ora opt dimineata. Matinali, fata de familia mea. Toti eram fani ai dormitului.
            Zayn s-a ridicat din pat, intinzandu-se mai bine si lasandu-mi mie intregul pat. Fiind o lenesa in fiecare dimineata, am profitat de ocazia asta si m-am intins pe tot patul, rasfantandu-mi fiecare muschi. Mi-am inchis ochii, incercand sa mai profit de macar inca zece minute de somn.
            Zayn: Nu, nu, nu. Nu mai dormi. Ma bucur ca Doniya ne-a trezit. Daca nu venea ea, intarziam.
            Eu: Zayn, nu intarziem nicaieri. Inca zece minute.
            L-am simtit cum s-a asezat din nou pe pat, langa mine, iar apoi mi-a luat o suvita de par care era pe fata mea.
            Zayn: Nu e adevarat Emma. Trebuie sa mai mergem undeva. Luam micul dejun si dupa plecam din nou.
            Deschizandu-mi ochii am vazut cum se apropia de mine si m-a sarutat pe frunte. Am murmurat un bine, iar apoi m-am ridicat din pat. Vroiam sa ma duc la baie sa ma spal pe dinti, dar am uitat ca nu eram la mine acasa si exista posibilitatea ca parintii lui Zayn sa vada in ce haine am dormit si nu vroiam sa fac o impresie proasta.
            Eu: Shit. Zayn, mi-am lasat geanta cu haine pe hol. Vrei sa mi-o aduci tu, te rog?
            Zayn: Bine.
            Cand a deschis usa de la camera, am vazut-o pe Doniya fiind pregatita sa mai bocaneasca odata. Am vazut-o cum m-a analizat din cap pana in picioare. Pana a inchis Zayn usa de la dormitor eram rosie in totalitate, si moarta de rusine.
            M-am asezat pe pat, luand telefonul in mana si scriindu-i un mesaj lui Ellie, explicandu-i cat de moarta era. Imediat am primit un raspuns de la ea, si puteam pune pariu ca il scrisese pe jumatate adormita din moment ce suna cam asa: “Scuz , lovr you too,”. Daca nu intra Zayn in camera cu geanta mea probabil o sunam pentru ca aveam de gand sa o trezesc.
            Dupa ce mi-am ales o bluza din ceea ce aveam in geanta (nici nu vroiam sa ma apropii de fusta care mi-a lasat-o Ellie), l-am intrebat daca i-a zis ceva Doniya de mine.
            Zayn: Doar ca ii place pijamaua ta.
            Eram pregatita sa il intreb daca glumea, dar vorbele mi-au fost astupate cand si-a lipit buzele de ale mele. Mi-am prins degetele de tricoul lui proaspat pus pe el, ridicandu-ma putin pe varfuri pentru a fi la aceeasi inaltime cu el. Ii puteam simti zambetul, fiind cumva amuzat de incercarea mea de a fi mai inalta.
            Zayn: Si are dreptate, iti sta bine in pijamaua asta.
            Eu: Shut up..
            Cu zambetul pe buze, m-am schimbat in hainele alese iar apoi am coborat impreuna cu Zayn la parter. Am salutat pe toata lumea, iar imediat ce am terminat de mancat micul dejun ( clatite cu aroma de vanilie si miere) tatal lui Zayn ne-a anuntat ca trebuia sa plece in oras.
            Yasser: Zayn, Emma,  ma bucur ca ati trecut pe aici si sper sa ne mai vedem cat de curand.
            Ne-a imbratisat, iar apoi a iesit grabit pe usa. Tot ce puteam face era sa zambesc din moment ce eram multumita ca nu suparasem pe nimeni. Pana si Trisha parea fericita. In schimb, nu puteam sa ma uit direct in ochii lui Doniya. Zayn a observat asta si imi facea semne sa stau calma ca totul era in regula, doar ca eu ca o idioata ce sunt nu il credeam.
            Zayn: Doniya, poti veni o secunda cu mine?
            Boris a aparut in bucatarie, iar imediat a inceput sa se plimbe pe langa picioarele mele. Mi-a adus aminte de Blu asa ca am inceput sa ma joc cu el. Safaa mi s-a alaturat, iar pentru o secunda am uitat ca Zayn vorbea cu Doniya. Cand m-am ridicat de langa Boris el deja a intrat inauntru, avand in mana gentile noastre. Era tot un zambet, iar apoi mi-a facut semn ca trebuia sa plecam. Ne-am luat ramas bun de la Trisha, Safaa si Waliyha iar apoi Doniya a venit cu noi pana in fata portii.
            Doniya: Zayn, ai grija de ea, dar si de ea!
            A aratat cu degetul spre mine, iar apoi spre o masina de culoare neagra. Presupuneam ca era a ei din moment ce tinea atat de mult la ea. Zambind, a sarutat-o pe obraz iar apoi ne-am urcat in masina.
            Zayn: E pentru prima oara cand imi da voie sa ii conduc masina! M-a mirat faptul ca mi-a imprumutat-o.
            Am inceput sa rad, iar apoi Zayn mi-a oferit date despre masina lui Doniya. Tot ceea ce am retinut a fost ca era un BMW decapotabil (asta am remarcat-o din prima, si ma simteam mandra de lucrul asta) si ca era modelul 6301. Restul discursului lui a fost despre motor si nu stiu mai ce prostii. Era pentru prima oara cand il auzeam vorbind despre masini.
            Iesind din Bradford am respirat usurata, gandindu-ma ca am iesit intreaga. Parintii lui imi ofereau niste emotii cum nici macar un copil mic nu imi ofera. Ma puneau in situatia de a-mi analiza fiecare miscare, chiar daca ei nu bagau in seama ceea ce fac. Nu erau genul de persoane care sa se uite la tine si sa iti observe pana si cel mai mic amanunt, dar eu ma simteam prost daca ma comportam aiurea fata de ei.
            Zayn conducea cu viteza, dar nu ma deranja din moment ce eram pe o strada aproape deloc populata. Drumul imi parea cunoscut, dar am zis ca poate ma insel. La un moment dat, Zayn m-a rugat sa caut in torpedou dupa ceva de culoare neagra.
            Eu: Adica.. asta?
            Am scos o esarfa de  culoare neagra, Zayn a dat din cap in semn de da iar apoi m-a rugat sa mi-o pun la ochi. Vroiam sa ii fac jocul, asa ca mi-am pus repede esarfa iar apoi m-am asezat mai bine in acel scaun.
            Accelerand, vantul a inceput sa imi faca suvitele de par sa zboare ca nebunele, iar la un moment dat am avut impresia ca ajungeau pana si la Zayn. Nu aveam parul chiar atat de lung, dar imaginea din capul meu cu Zayn incercand sa imi dea suvitele la oparte din campul lui vizual m-a facut sa rad.
            Peste cateva minute masina s-a oprit iar apoi alte motoare de masina s-au facut auzite urmate de claxoane. Toate astea insemnau ca intrasem intr-un oras. Portiera lui Zayn a fost deschisa, iar apoi acesta a luat gentile din spate.
            Eu: Erm..aa…stii… pot sa imi dau asta jos?
            Zayn: Aaaa, nu, nu inca!
            M-a prins de mana, iar apoi am inceput sa mergem. Nu stiam unde trebuia sa pasesc, asa ca mergeam foarte incet, facandu-l si pe Zayn sa mearga impreuna cu mine ca o testoasa. M-a facut atenta ca trebuia sa urc cateva scari, iar dupa, am auzit cum s-au deschis doua usi. Probabil erau glisante din moment ce  Zayn avea ambele maini ocupate.
            Din cate auzisem, presupuneam ca intrasem intr-un hotel, doar ca nu intelegeam de ce aveam nevoie de acea esarfa la ochi. Plus ca in jurul nostru erau angajati si poate chiar si oameni! Cred ca radeau de mine, si de mersul meu de testoasa. Defapt, cred ca semanam mai mult ca un pinguin. Mi-am lasat privirea  in jos de rusine, dar apoi imaginea cu Ellie strigand YOLO intr-un supermarket in timp ce alerga spre casa cu o cutie intreaga de ciocolata, m-a facut si pe mine sa soptesc un YOLO.
            Intrasem intr-un lift, iar apoi l-am intrebat pe Zayn daca era ok  sa imi dau jos esarfa.
            Zayn: Inca putin.
            Usile liftului s-au deschis, iar dupa cativa pasi am auzit cum Zayn a descuiat o camera de la hotel. Cand am intrat inauntru acesta a aruncat gentile din mana iar apoi a deschis un geam, cred. M-a luat de mana iar dupa cativa pasi am simtit din nou vantul de afara. Imediat ce mi-a luat esarfa de la ochi, mi-am pus mana la gura de uimire, emotie dar si din cauza a sutelor de amintiri de imi erau in cap.
            Nu stiam ce sa ii zic din moment ce m-a lasat fara cuvinte. Cu zambetul pe buze, l-am sarutat sperand sa inteleaga din acel sarut ceea ce simteam eu.
            Zayn: Chiar speram sa reactionezi asa.
            Eu: Cum ar trebui sa reactionez cand ma aduci la cel mai frumos loc din lume pentru mine?
            In fata mea era orasul in care crescusem. O multime de amintiri din copilarie imi treceau prin cap numai uitandu-ma la o cladire. Totul era intact, la fel cum a fost si acum multi ani in urma. Poate se mai terminasera cateva cladiri  de construit, dar asta nu ma deranja din moment ce tot imi aduceam aminte de fiecare prostie care am facut-o cand eram mica.
            Eu: De unde ai stiut? Orasul asta obisnuia sa fie micul meu secret.
            Intradevar, nu ii pomenisem despre orasul meu natal. El stia doar ca stau in Londra. Eram emotionata din cap pana in picioare. Amintirile veneau una peste alta. Zayn a dat din umeri, un zambet strengar asezandu-se pe fata lui.
            Ne-am sprijinit de usa balconului, eu uitandu-ma stupefiata la ceea ce era in fata ochilor mei iar Zayn analizandu-mi pana si cel mai mic detaliu al expresiei mele faciale.
            Eu: Uite, cladirea aia veche..
            Am intins mana spre biserica veche dintr-un colt al orasului. Cred ca eram la ultimul etaj al hotelului din moment ce puteai vedea aproape tot orasul de la balconul ala. Totu era perfect!
            Zayn: Da?
            Eu: Um, cand eram mica, am stat pe langa ea iar seara, cand eram in gradina din spate, i se vedea turnul foarte bine. De acolo mai ieseau si lilieci, lucru care m-a facut sa cred ca biserica aia era bantuita.
            Zayn a inceput sa rada, dar apoi m-a aprobat, din moment ce chiar aveai impresia ca era chiar bantuita.
            Eu: Si asta nu e tot. Intr-o zi, m-am dus acolo, sa o vad mai de aproape. Doar, cine era Emma? Cand m-am pornit de acasa eram toata, brava, plina de curaj, iar cand am ajuns langa cladire, m-am convertit intr-o gaina care manca pamantul deoarece a aparut o pisica neagra.
            Rasul lui Zayn era molipsitor, asa ca am inceput si eu sa rad de idiotenia mea. Acuma realizam cat de idioata eram, inca de mica.
            Eu: Stai, ca mai am. In seara aia nu am putut dormi, pentru ca, pana sa apara acea pisica si sa ma faca sa mananc pamantul, m-am invartit prin jurul bisericii si am vazut ca avea doua morminte, o cruce rasturnata cu susul in jos iar o alta rupta pe jumatate.
            Povestind, imediat si-au facut prezenta aceeasi fiori care ii avusesem cu ani in urma. Imi si aminteam iarba verde si copacul imens din curtea bisericii (se puteau observa cat de cat) iar apoi stilul victorian in care a fost aceasta construita.
            Zayn: Si..chiar e bantuita? Adica, pare a fi.
            Eu: Nu, defapt nu este. Orasul o pastreaza din cauza ca a fost construita cu nu stiu cate sute de ani in urma si de asta nu este renovata sau utilizata. Totusi, ar fi un loc bun pentru o petrecere de Halloween sau pentru ritualuri de spiritism.
            Zayn: Oo, nu. Sa nu mai aud cuvantul spiritism!
            Am zambit, iar apoi l-am aprobat din moment ce nici eu nu mai vroiam sa aud de el.In continuare ii povesteam despre peripetiile mele de cand eram mica, incercand sa ii arat si casa in care am stat eu. Chiar daca nu se observa prea bine, ii puteai vedea acoperisul, foarte vag, dar puteai. De asemenea, i-am zis si nenumaratele trante de care am avut parte, iar apoi i-am spus ca de la unele dintre ele aveam semne chiar si acuma.
            Zayn: Nu ai fost chiar atat de angelica in copilaria ta.
            Eu: Fata de vechii mei prieteni, crede-ma, eram un ingeras.
            Eram cu zambetul pana la urechi, iar asta datorita lui. Pentru prima oara de nu stiu cat timp povesteam lucrurile astea cuiva, lucruri care nici macar Ellie nu le stia chiar atat de detaliat ca Zayn. Am simtit nevoia de a-l imbratisa, si asta am si facut. Corpurile ni s-au alaturat, astfel incat acum ii puteam auzi fiecare bataie a inimii. Eram coplesita de fericire in acel moment iar el nici macar nu cred ca realiza cat de mult insemna asta pentru mine.
            Zayn: Sa nu te opresti niciodata din zambit, babe.
            Astea fiind spuse, si-a asezat mainile pe fata mea, mangaindu-ma usor iar apoi buzele ni s-au unit. Limbile noastre si-au facut jocul, ambele cerand dominanta dar, ca de fiecare data, niciunul dintre noi nu iesea invingator. Fara sa rupem sarutul am intrat in camera, Zayn reusind sa inchida usa de la balcon dupa el. Deabea acum observam mirosul de levantica din camera, doar ca pentru mine se combina si cu parfumul lui.
            Zayn mi-a soptit un “te iubesc” dar respiratia lui asupra gatului meu nu a facut altceva decat sa imi intensifice respiratia, iar in secunda urmatoare eram intinsi pe pat. Amandoi stiam ce urma, si se parea ca nu uitase care era locul in care corpul meu exploda in momentul in care era sarutat pentru ca exact pe gat, destul de aproape de ureche si-a plasat buzele. Un sunet ciudat s-a facut auzit, iar apoi Zayn a murmurat o injuratura.
            Zayn: Am eu grija de asta.
            Mana lui a fost dusa in buzunarul pantalonilor, de unde si-a scos telefonul care vibra ca nebunul. Aducandu-mi aminte cum ajunsesem din cauza telefoanelor ultima data, l-am pus sa raspunda.
            Zayn: Aa, buna mate.
            Nu stiam cine era, dar nu aveam de gand sa il las pe Zayn minute insir neatins cat timp avea el sa vorbeasca la telefon. L-am sarutat pe obraz, iar apoi mi-am indreptat atentia spre buza lui inferioara pe care am muscat-o usor. Fiind atat de aproape de telefonul lui, am putut distinge vocea si mi-am dat seama ca era Niall.
            Zayn: Suntem..
            In momentul in care am plasat un sarut pe gatul lui, urmatorul fiind asezat pe tatuajul lui de pe clavicula, l-a facut sa traga aer in piept pentru a-si continua propozitia.
            Zayn: .. bine.
            Stiind ca nu mai avea de gand sa stea prea mult la discutii, i-am desfacut nasturii de la camasa pentru a-i expune si restul abdomenului. Faptul ca avea tatuaje noi era un avantaj pentru mine pentru ca toate semnificau punctele lui slabe.
            Eu: Gosh Zayn, ti-am zis cat de mult imi plac tatuajele tale?
            Am soptit asta in timp ce ma asiguram ca nu ramanea vreun tatuaj nesarutat.
            Zayn: Aaa, da, e ai-aici. Ok.
            M-am incruntat, iar apoi am vazut cum mi-a intins BlackBerry-ul lui. L-am luat, incercand sa imi mentin pozitia deasupra lui pentru ca stiam ce avea sa ma astepte daca mi-o schimbam.
            Eu: Da?
            Vocea lui Ellie s-a facut auzita, intrebandu-ma cand aveam de gand sa ma intorc la munte pentru ca ei vroiau sa faca o petrecere in acea seara. Chiar daca imi  mentinusem pozitia, se pare ca asta nu l-a impiedicat pe Zayn sa se ridice putin si sa inceapa sa imi descheie nasturii ascunsi ai camasii de un roz pal pe care o purtam. In acelasi timp ma saruta pe gat, probabil dorind  sa imi lase neaparat o urma.
            Eu: Pai, cred ca ne pornim mai pe dupa amiaza.
            Ellie: Dar unde sunteti acuma?
            Eu: Umm, nu stiu cum sa iti explic. Oricum e..e..e super.
            Zayn tocmai imi descheiase si ultimul nasture, incepand sa plaseze saruturi moi pe fiecare parte a abdomenului meu, lucru care ma distragea de la convorbirea cu Ellie.
            Ellie: Si cum te rasfata Zayn? Adica, ce aveti de gand sa faceti?
            Eu: Aa, pai stii.. noi..
            Am incercat sa imi termin fraza dar Zayn m-a luat de pe el, astfel incat acum eu eram cea intinsa in totalitate, iar el deasupra mea. Inghitind o injuratura, mi-am pus mana la gura in timp ce el ma saruta din ce in ce mai des in locuri in care nici nu stiam ca aveau acel efect asupra mea.
            Ellie: Ei bine?
            Brusc mi-am adus aminte ca mai mentineam si o convorbire cu Ellie, asa ca am zis primul cuvant care mi-a trecut prin cap.
            Eu: Gatim.
            Zayn a zambit in timp ce mai plasa un sarut mult mai aproape de zona de jos a corpului meu, lucru care m-a facut sa respir adanc, cautand inca un mod de a-mi astupa o injuratura, totusi de data asta mi-a scapat.
            Eu: Holy mother of god!  ZAYN!
            Nu m-a bagat in seama, ci mi-a lasat respiratia sa accelereze cu fiecare sarut in plus. L-am auzit foarte vag soptind ceva gen “payback is cruel, Emma” iar asta m-a facut sa il mai strig odata.
            Ellie: E totul in regula? Adica, stiu ca niciunul dintre voi nu aveti experienta in bucatarie, dar ce faceti acolo?
            Eu: Z-ZAYN arunca c-cu faina!
            Din nou un zambet pe ascuns din partea lui, iar apoi nasturele de la pantalonii mei a fost descheiat, urmat de fermoar.
            Zayn: Faina deci..
            I-am aruncat o privire, facandu-l atent la ceea ce purta, adica ii dadeam de inteles ca nu numai eu trebuia sa fiu dezbracata.
            Eu: Doar stii ca nu e corect ceea ce faci tu!
            Incercam din rasputeri sa imi mentin raspunsurile neutre, astfel incat sa nu isi dea seama Ellie de ceea ce faceam noi. Zayn a mai plasat un sarut mult mai aproape de regiunea mea joasa iar asta m-a facut sa scot un oftat, totusi de placere. Lucrul asta a facut-o pe Ellie sa i se aprinda beculetul, pentru ca am auzit-o spunand ceva gen  “O DOAMNEEE”. Totusi, nu i-am oferit opurtunitatea de a continua, din moment ce am inchis conversatia si am aruncat telefonul undeva in apropierea noptierei.
            Zayn: A fost nepoliticos felul in care ai inchis telefonul.
            Eu: Nepoliticos a fost ceea ce ai facut tu!
            A zambit cu jumatate de gura, iar apoi hainele noastre au fost aruncate pe jos. Tot ceea ce puteam face era sa il sarut pasional, din moment ce intregul meu corp era sub controlul lui, si vice-versa. Nu imi venea sa cred cat de mult mi-a fost dor de acest sentiment, de a fi uniti. Corpul meu era inabusit in extaz, lucru care ma facea sa ii rostesc numele din cinci in cinci secunde. Nu ma deranja, din moment ce stiam ca si Zayn se simtea la fel pentru ca si el facea acelasi lucru.
            Nu a mai contat ca eram intr-un hotel sau ca puteam fi auziti de tot orasul, la final am avut impresia ca voi ramane ragusita cand l-am strigat fara sa imi dau seama. Pentru cateva secunde tot ceea ce puteam simti era placere, iar imediat dupa asta Zayn m-a sarutat ca si cum nu ar mai fi existat ziua de maine. Prin acel sarut nu a facut nimic altceva decat sa imi accelereze bataile inimii si sa imi dubleze placerea care o suporta in acel moment corpul meu.
            Zayn: Esti deosebita. Te iubesc.
            S-a asezat langa mine, iar eu mi-am asezat capul pe pieptul lui, avand posibilitatea de a auzit fiecare sunet provocat de inima lui care batea nebuneste de tare.
            Eu: Si eu te iubesc. always and forever, mai tii minte?
            Zambind, m-a sarutat pe frunte, iar apoi mi-am indreptat capul spre el, pentru a ma uita in ochii lui ciocolatii.
            Zayn: Cum as putea uita?
            Buzele ni s-au unit, de data asta unele cu altele si nu cu alta parte a corpului nostru. Am mai stat in pat aproximativ zece minute, dupa care m-am dus sa fac un dus.
            In timpul dusului mi se repetau toate scenele care se petrecusera in ultima ora, fiecare amintire din copilarie era la locul ei, iar fiecare senzatie recenta isi facea simtita prezenta asupra corpului meu. Incercam sa imi termin dusul cat mai repede pentru ca tanjeam sa stau in bratele lui Zayn, ascultandu-i ritmul inimii. Era tot ceea ce vroiam sa fac in acel moment.
            Intr-un sfarsit, cand am iesit din dus mi-am adus aminte si de Ellie, care aveam impresia ca am lasat-o socata in urma convorbirii noastre. Am hotarat ca inainte de a avea parte de o runda de cocoloseala cu  Zayn, sa o sun mai intai pe ea, sa o lamuresc putin sau sa ii schimb ideea din cap.
            Eu: Zayn, stii ceva de telefonul meu?
            Zayn: In geanta.
            Era schimbat in haine noi, aranjandu-si parul in oglinda de langa pat. Trebuia sa si-l aranjeze putin dupa dezastrul care i-l cauzasem eu. Nu aveam maini de stilist, ce-i drept.
            Eu: Hei, cred ca amandoi trebuie sa vorbim cu Niall si Ellie. Adica…
            Zayn: Sigur.
            M-a intrerupt, lucru care mi-a convenit din moment ce nici macar eu nu stiam cum sa imi termin fraza. Ne-am asezat amandoi pe marginea patului iar in acel moment eu imi deblocasem telefonul.
            Imediat au aparut o multime de apeluri nepreluate sub forma de numar necunoscut, alaturi de cateva mesaje de la un numar care nu il cunosteam.
            Zayn: Ce e asta?
            Eu: Nu stiu. N-am nicio idee.
            Am deschis unul dintre mesaje, iar el suna cam asa:
            “Emma te rog, raspunde. Trebuie sa iti zic ceva. Si nu mai pot tine in mine. – D/C”
            Zayn: Stii ceva despre asta?
            Eu: Nu, nu am nicio idee.
            Se putea zice ca aveam o idee foarte vaga cine ar putea fi, dar am ales sa imi tin gura inchisa din moment ce nu vroiam sa stric ceea ce tocmai se intamplase in relatia mea cu Zayn.

No comments:

Post a Comment